Varierad träning och att testa nya saker

Visst är de så att man så lätt fastnar i sin träning. Man gör det man brukar göra,  kanske med lite variationer. Tex vi springer en del,  oftast samma runda,  ibland lite backintervaller och fartlekar.
Vi kör lite styrketräning,  samma övningar som alltid oftast,  ibland testar man nåt nytt som dykt upp på nåt socialt media men oftast samma lika lika liksom. Lika med yogan.
Sen händer det väl att vi cyklar ibland eller simma och så.

Samma typ av träning och oftast ganska samma övningar.

En gång var vi på en boxning klubb och körde riktigt hård boxnings träning,  och en annan gång for vi till en fäktningsklubb och fick träna fäktning.
Superkul ju,  kul och göra nåt helt annat,  träna andra delar av kroppen och bli trött och slut i muskler man inte ens visste att dom fanns.
Varför gör man inte sånt oftare?

Fram för att våga testa nya saker och faktiskt variera sin träning lite. Det måste iallafall vi bli lite bättre på.

/ ♡

image

Idag blev det dock en vanlig powerwalk efter samma gamla vanliga väg .

2 svar på “Varierad träning och att testa nya saker”

  1. Modet sviker alltför ofta men för mig är variationen viktigt. Annars tröttnar jag. Men jag älskar att bli överraskad när man upptäcker något nytt, något roligt!

  2. Hej. Jag gillar blandningen av rutin och överraskningar. Behöver båda för att det inte ska bli tråkigt, men jag behöver också få känna att jag blir bättre på det jag tycker är roligast att träna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *