Pryldjungel

Många gånger när man ska köpa nåt,  en ny jacka eller en ny sovsäck,  varför inte en ny telefon eller nya skor.. ja det kan ju vara vad som helst som man är intresserad av så har man oftast lite koll. Man har kanske vissa märken man gillar mer än andra,  vissa krav man letar efter efter osv och man får inte känslan av att hamna i en djungel, det är bara roligt att kööööpa.

Men så finns de prylar man aldrig har intresserat sig för men plötsligt behöver och har absolut ingen aning om ett märke är bättre än nåt annat,  vad man ska tänka på och leta efter,  man hamnar bara i en djungel som man inte blir riktigt klok i.

Just nu så är vi precis där,  mitt i djungeln bland vandringsstavar.
Förstår ju att lätta stavar är att föredra och att dom ska gå att göra så korta som möjligt. Men sen då… är det där dyra tvåtusen kronors stavarna så mycket bättre än de för en femhundring?! 

Ibland är de roligt att köpa ibland ett nödvändigt ont.  Tack gode gud för google,  och så får vi väl åka runt och provkänna på lite olika stavar.

Önska oss lycka till på det här ?

2 svar på “Pryldjungel”

  1. Inlägget påminner mig om tiden då grabben var bebis och vi skulle in i en affär för babyprylar. Hjälp! Vad grejer det fanns. Och som man inte hade en aning om att man behövde. Termometer, ok för att mäta feber, men fyra varianter för att mäta badvattnet? Alla dessa blöjhinkar och fruktmatare = nät att lägga äppleklyftor i så att det mera såg ut som om man tänkte mata barnet med färdigköpt fågelmatsboll än nyttig frukt. Ja, hjälp vad prylar det fanns då att ta ställning till. Så jag förstår känslan med att skaffa bra grejer till äventyret ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *