Forsaån

Söndag och dax för långpass, det blev en powerwalk (med 4km terräng) i totalt 1.4 mil till forsaån.  Familjen hämtade upp mig efter vägen och jag fick åka bil de sista kilometrarna fram till forsa.
Där grillade vi korv,  njöt i solen och vandrade runt lite i området innan vi åkte hem. 
Ibland är de lilla och de nära det absolut bästa ♡

image

image

image

Något som gör mig grymt upprörd är hur folk beter sig. Varför tar inte alla med sig sina sopor hem?! Är de vuxet folk som beter sig så här, kanske framför sina barn. Skrämmande, jag blir förbannad. Och nu var de ändå ”lite” sopor där, i höstas var berget mycket större. Morr!

4 svar på “Forsaån”

  1. Ljuv natur, minus skräpet då! Fick ett utbrott i skogen idag jag också, spår efter urspårat(!) majkalas mitt ute i ingenting, suuuuck!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *