Backträning

Upp upp upp…. det är jobbigt att gå uppför alltså, tänker jag efter några vändor i slalombacken.

Hur lång är den kontra kilimanjaro? Skrattretande kort faktiskt.

Men det är bra träning inför vad som komma skall. Det är jobbigt på ett skönt sätt,  jag tänker att det är bra att göra saker som är extra jobbiga, ta i så man nästan kräks,  fortsätta när man egentligen vill sluta bara för att stärka sig själv och vetskapen om att man klarar mer.

På fredag ska vi just det,  stärka oss.
vi ska åka upp till storulvån på fredag eftermiddag och gå i fjällen hela kvällen, hela natten och morgonen.
Gå när kroppen är van att sova.
Jag hoppas faktiskt att det kommer att regna och vara lite ruskigt. Det blir jättebra för våra skallar, dels att veta hur kropp och knopp reagerar på det och dels för att veta att vi klarar det,  stärka psyket med kunskapen om att vi fixar det här,  vi fixar mer än vi tror.
Längtar till fredag,  men först några dagars jobb.
/ Linn

image

image

4 svar på “Backträning”

  1. Det där att träna på natten måste vara en rejäl utmaning. Jag kan tänka mig att min kropp hade protesterat hejvilt iallafall och skrikit efter sängen.

  2. Det där att träna på natten måste vara en rejäl utmaning. Jag kan tänka mig att min kropp hade protesterat hejvilt iallafall och skrikit efter sängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *