Barranco camp till Karanga camp

Dag 4

Så var det dax för Barranco Wall, även kallad frukostväggen sa någon… För att det tydligen inte var helt ovanligt att iallafall någon kräktes upp sin frukost upp för den. Ingen i våran grupp kräktes, jag fick lite blodsockerfall en sväng, kallsvettades lite men jag öppnade upp kläderna, andades som vi fått lära oss, tog några dextrosol och drack vatten så blev de snabbt bra igen. Barranco Wall var roligt,  det var brant och vi fick använda både ben och armar,  roligt, och så häftigt när vi kom upp för väggen, utsikten var fantastisk. 

Efter någon timmes vandring i semiöken och nedför och uppför en djup dal kom vi tillslut fram till Karanga camp. Här äter vi middag och går noga igenom morgondagen som är stora dagen D,  dagen (eller natten) då vi ska till toppen.  

Alla är laddade, jag tror att de flesta blev lite mer fokuserade. Vi förberedde packning, chillade och förberedde oss mentalt för morgondagen. Sista sovande natten… sista sömnen innan toppen och vi mår bra ♡ 


2 svar på “Barranco camp till Karanga camp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *